Spa Phuket, The Royal Spa & Health Club  
Home
About us
Our Services
Spa Member Ship
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
Home Spa Spa Branches Spa Menu Spa Development Company Profile Spa Gallery Contact Spa
 
 
 

Body Treatment
The perfect introduction to Royal Spa, Phuket

Gentlemen's Delight Facial Duration 60 mins. Baht 1,600

Denna ansiktsbehandling fräschar upp och rengör hela det manliga komplexet. En tryckpunkts massage utövas varsamt och minutiöst av en av våra duktiga terapeuter. Detta är ett härligt och väluppskattat komplement till en rakningsbehandling vid spa-salongen.

After Sun Facial Denna ansiktsbehandling lämpar sig bäst som ansiktsbehandling efter en dag i solen för att behandla och lugna huden från symtom av irritation från solen.

Deep Cleaning Facial Denna  ansiktsbehandling ger en omedelbar uppfräschning. Vi börjar med en lyxig kräm för att ta bort orenheter, döda hudceller och minska rodnader för att på så sätt återge en glänsande hy.

The Royal facial Den härliga blandningen av honung, limefrukt och gurka till denna ansiktsbehandling har gått i arv i generationer som ett aktivt botemedel, som även är mjukgörande och fuktgivande. Detta är den perfekta behandlingen för att reducera hudirritation och infektioner men hjälper även att förnya hudceller.

Aromatherapy Facial Denna ansiktsbehandling är en aromaterapeutisk rengörande behandling för att rensa huden. Den är särskilt lämplig som kombinationsbehandling eller för feta hudtyper. Behandlingen stramar upp huden och förhindrar hudens åldrande genom att släta ut ansiktslinjer och rynkor.

 
 

 

Swedish Spa Menu

 
 
English menu Japanese menu Finland menu Russian Menu Swedish Menu

 

 

   
 
Home Spa . Spa Branchs . Spa Menu . Spa Development . Company Profile . Spa Member . Partner . Gallery . Privacy . Contact us . Site map
 
 
Spa Phuket: Address   Address: 367/63-64 Yaowaraj Rd, Muang,
Phuket 83000,
Thailand
Spa Phuket: Telphone, Mobile   Tel: +66 76 236663, +66 76 236056
E-mail: info@theroyalspa.com
Spa Phuket: Creative & Design   The Royal Spa . All Right Reserved
Creative & Design by Phuket iDesign.